KÄYTTÖOHJEET / UKK

KÄYTTÖOHJEET

eikö video toimi? Katso suoraan youtubessa tästä

Vihdoinkin helppo jäähdytinjärjestelmään kaadettava neste, joka on yhteensopiva kaikkien ’perinteisten’ jäähdytysnesteiden kanssa. Steel Seal vaatii vesijäähdytteisen järjestelmän ja ei siksi sovellu käytettäväksi ilmajäähdytteisten moottoreiden tai pelkän jäähdytysnesteen kanssa.

Kannentiivisteen korjauksen 3 helppoa vaihetta...

1. Varmistu, että moottori on kylmä ja poista jäähdyttimen korkki. Kaada Steel Seal suoraan jäähdyttimeen. Ruuvaa jäähdyttimen korkki takaisin kiinni. Siirry kohtaan kaksi.

2. Laita auton sisätilanlämmitin täysille ja käynnistä moottori. anna moottorin käydä 60 minuuttia. Sammuta moottori ja anna sen jäähtyä täysin. Kaada jäähdyttimeen jäähdytinneste ja vesi ja sulje jäähdyttimen korkki tiukasti.

3. Jätä Steel Seal moottoriin ja käytä autoa normaalisti.

Huom. Mikäli lisäät Steel Sealia paisuntasäiliön kautta varmistu siitä, että Steel Sealilla on tarpeeksi tilaa päästä suoraan jäähdytysjärjestelmään niin ettei se jää paisuntasäiliöön.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi:

  • Mikäli olet käyttänyt heikompilaatuisia tuotteita ensin huuhdo jäähdytysjärjestelmä puhtaalla vedellä irrotettuasi jäähdyttimen alaletkun. Älä käytä huuhteluaineita.
  • Huuhdeltuasi kytke jäähdyttimen letku kiinni

Lisäohjeet Steel Sealin käyttöön

Lisäohjeet koskevat käyttäjiä, joilla kertyy paljon takapainetta jäähdytysjärjestelmään. Tämä ilmenee veden kiehumisena paisuntasäililössä tai ilman pääsemisenä jäähdyttimen korkin läpi.

  • • Paikanna kiehumisen tai takapaineen aiheuttava sylinteri (Poista tulpat yksi kerrallaan kunnes kiehuminen loppuu)
  • • Ennen moottorin käynnistystä poista sytytystulppa tai sytytin sylinteristä joka aiheutti kiehumisen paisuntasäiliössä. Mikäli mahdollista, poista sytyttimen johto kyseisestä sylinteristä. Tämä rajoittaa palotilaan pääsevän palamattoman polttoaineen määrää.
  • • Ellet löydä vikaa aiheuttavaa sytytystulppaa käytä moottoria niin, että jäähdytysnesteen taso on matalalla jäähdyttimen yläreunan tasalla jäähdyttimen korkin ollessa auki.
  • • Käytä moottoria niin että se kuumenee normaaliin lämpötilaan sytytystulppa poistettuna ja viimeisen kerran niin että sytystulppa on paikoillaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Steel Sealista

Mikä on Steel Seal -tuotteen tausta?

Steel Seal kehitettiin Yhdysvalloissa ja tuote on testattu vaativilla itsenäisillä- ja laboratoriotesteillä. Scott Laboratory on tehnyt perusteellisen tutkimuksen verraten Steel Sealia ja kilpailevia tuotteita ja todennut Steel Sealin ylivoimaiseksi kaikkiin testattuihin tuotteisiin verrattuna. Steel Sealia on käytetty onnistuneesti sadoissatuhansissa ajoneuvoissa alkaen vuodesta 1999. Tuote lanseerattiin lähettämällä 80 000 mainosvideota lähes jokaiseen Yhdysvaltojen autokorjaamoon, jonka jälkeen tuotetta mainostettiin Motor Age, Motor, Underhood Service, Auto Remarketing, Used Car News, Used Car Dealer ja Tech Shop –lehdissä. Näiden julkaisujen yhteenlaskettu levikki tavoittaa käytännössä lähes jokaisen myymäläpäällikön, mekaanikon ja käytettyjen autojen kauppiaan Yhdysvalloissa. Steel Sealin merkittävin etu on sen muodostaman tiivisteen vahvuus. Seos muodostaa tiivisteen, joka molekyylitasolla muistuttaa moottorissa käytettäviä metalleja, niin että tiiviste laajenee ja supistuu moottorin liikkeiden mukaan. Tämä johtaa erinomaisen kestävään korjaustulokseen.

Mistä Steel Seal on tehty?

Steel Seal tehdään useista kemikaaleista, jotka oikeissa olosuhteissa muodostavat pysyvän, teräksenvahvan tiivisteen.

Miten Steel Seal toimii?

Steel Seal neste kulkee moottorin läpi sen ollessa käynnissä ja normaalissa käyttölämpötilassa. Tuote hakeutuu vaurioituneelle alueelle ja muodostaa tiivisteen halkeamiin lämmön ja kemikaalisen reaktion vaikutuksesta. Vaikutus vastaa nestemäisessä muodossa olevaa epoksi-sidosta!

Tukkiiko Steel Seal jäähdytysjärjestelmän?

Steel Seal on puhdas seos, joka ei sisällä kuitupitoisia materiaaleja tai hiukkasia jotka voisivat tukkia moottorin jäähdyttimen. Seoksen kirkkauden voi todeta itse katsomalla pullon läpi.

Heikentääkö jäähdytineste tiivisteen kestävyyttä?

Ei, Steel Sealia voi käyttää minkä tahansa ”perinteisen” jäähdytinesteen kanssa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään yleisesti hyvälaatuista jäähdytinnestettä.

Kuinka pitkään Steel Sealin vaikutus kestää?

Steel Seal muodostama tiiviste on pysyvä normaaleissa käyttöolosuhteissa, mutta on mahdollista että moottorin muihin osiin saattaa tulla uusi vuoto.

Mitä Steel Seal ei korjaa?

Steel Seal ei korjaa vuotoja letkuissa, tiivisteissä, vesipumpuissa eikä äärimmäisen suuria halkeamia sylinterinkannessa, jotka estävät ajoneuvon käynnistymisen. Mikäli moottori ei käynnisty, Steel Seal ei toimi sillä se vaatii toimiakseen moottorin lämpenemisen.

Onko Steel Seal huijausta?

Ei, Steel Seal ei ole huijausta ja tarjoamme helpon rahat takaisin takuun. Steel Sealia myydään Englannissa, Ranskassa, Saksassa ja muissa Euroopan maissa. Kuka tahansa Steel Sealin monista jälleenmyyjistä voi vakuuttaa heidän luottavan tuotteeseen.

Mitä teen jos olen käyttänyt heikompilaatuisia tuotteita tai tuotteita jotka väittävät vaikuttavansa samoin kuin Steel Seal?

Markkinoilla on useita muitakin laadukkaita tuotteita, kuten K-Seal, Holts Radweld ja Seal Up, jotka kuitenkin toimivat täyteaineina toisin kuin Steel Seal ja voivat siksi hajota. Mikäli muita aineita on yritetty käyttää ennen Steel Sealia, jäähdytysjärjestelmä tulee huuhdella huolellisesti vedellä, ILMAN huuhteluaineita.

Mitä tulee ottaa huomioon Steel Sealia käytettäessä?

Steel Seal tulee säilyttää lasten ulottumattomissa. Vältä aineen joutumista silmiin tai iholle. Mikäli silmät tai iho ärsyyntyvät Steel Sealin käytöstä, huuhtele välittömästi kylmällä vedellä. Mikäli tuotetta niellään, älä oksenna ja hakeudu lääkäriin.

Paljonko tuotetta tarvitaan?

Moottorin koko Pulloa
Alle 2.0 litraa 1 pullo
Yli 2.0 litraa 2 pulloa
Yli 4.0 litraa 3 pulloa

Miten toimin jos asiakas ei ole tyytyväinen ja haluaa käyttää rahat takaisin –takuun? (jälleenmyyjät)

Ohjaa asiakas asioimaan Steel Sealin kanssa joko soittamalla numeroon 040 6108185 tai lähettämään sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., jolloin täytämme takuun suoraan asiakkaan kanssa asioiden. Mikäli asiakas haluaa teidän antavan yhteystietonsa meille, samat yhteystiedot pätevät.

Pitääkö jäähdytinjärjestelmä tyhjentää ennen Steel Sealin käyttöä?

Tarvitset puhtaan jäähdytinnesteen moottoriin, joten mikäli jäähdytinneste on vanha tai sekoittunut öljyyn se täytyy vaihtaa ennen Steel Sealin käyttöä.

Ajoneuvoni kannentiiviste vuotaa öljyä

Steel Seal ei korjaa öljyvuotoja, vaan pelkästään jäähdytinperäisiä kannentiivisteen vuotoja.
Mikään muu kuin kannentiivisteen vaihto ei korjaa öljyvuotoja.

Steel Seal ei voi toimia, se on huijausta!

Steel Seal todistetusti voi toimia, mutta luonnollisesti mikään tiiviste ei korjaa liian suuria reikiä.

Käytän Steel Sealia toista kertaa sillä autoni ylikuumenee yhä. Tarvitsenko uutta jäähdytinnestettä?

Mikäli jäähdytinneste on tuoretta ja puhdasta lisää Steel Sealia, muutoin huuhtele ensin.

Kaikissa kysymyksissä palvelemme numerossa 040 6108185